MERGI LA CONȚINUT

VEHICUL ELECTRIC

100% electric fără compromisuri

Păstrând în același timp habitabilitatea lui DS 3, versiunea noastră 100% electrică îți oferă plăcere și confort. Datorită motorului său E-TENSE, care încorporează tehnologiile responsabile de victoriile obținute de DS Automobiles în Formula E în 2019 și 2020, te poți bucura de o autonomie de 400 km (în ciclul WLTP). O combinație de performanță și eleganță.

DS 3 E-TENSE 100% electric

Luxul devine 100% electric

Autentic și intens, rularea modelului nostru electric se distinge prin accelerații prompte și silențiozitate pentru confort de utilizare incomparabil.

Avantajele unui vehicul electric

Rulare ecologică şi eficientă

Autovehicul electric DS 3 E-TENSE îți oferă performanțe fără compromis:

 

  • Stil și confort pentru o plăcere de a conduce inedită
  • Zero emisii și eficiență fără vibrații
  • Accelerație promptă

Fără restricții de circulație

Contribuie la îmbunătățirea calității aerului în oraș și profită de anumite benzi de circulație și de locuri rezervate vehiculelor cu emisii reduse. Orașul se deschide pentru tine.

Ajutor guvernamental

Mașina electrică îți dă dreptul la mai multe ajutoare guvernamentale:

 

  • 25.500 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau a unui autovehicul nou cu pilă de combustie cu hidrogen, exceptând motocicleta
  • 13.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid, exceptând motocicleta, care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP

Economii la costurile de întreținere

Datorită motorului simplificat, vehiculele electrice necesită o întreținere redusă:

 

  • Mai puține piese de uzură care trebuie înlocuite
  • Discurile de frână se uzează mai repede
  • Nu mai sunt necesare schimburi de ulei și filtre

PUTERE & FLEXIBILITATE

Moduri de rulare

DS 3 E-TENSE oferă trei moduri de rulare care utilizează mai multă sau mai puțină energie din baterie.

Modul Eco îți permite să conservi autonomia vehiculului tău electric. Unele funcții, cum ar fi temperatura din interior și recircularea aerului, sunt ușor modificate pentru a reduce consumul de energie.

Modul Sport amplifică plăcerea de a conduce. Când este activat, acesta permite ca DS 3 E-TENSE să livreze putere și cuplu maxim pentru o experiență palpitantă.

Modul Normal controlează diverși parametri ai mașinii astfel încât să asigure un confort maxim în fiecare călătorie.

Frânare regenerativă

Datorită participării noastre în Formula E, am dezvoltat mai multe inovații, cum ar fi frânarea regenerativă. La fel ca la o frână de motor, poți transforma energia cinetică în electricitate pe măsură ce decelerezi, încărcând astfel bateria mașinii tale electrice. Prin recuperarea energiei în timpul frânării, poți crește autonomia lui DS 3 E-TENSE cu până la 20% în oraș. Această funcție poate fi activată printr-o simplă apăsare pe maneta schimbătorului de trepte.

Preîncălzire la distanță

Preîncălzirea DS 3 CROSSBACK E-TENSE îți permite să maximizezi autonomia bateriei. Această funcție poate fi programată de la distanță prin intermediul aplicației MyDS. Înseamnă că te vei urca într-o mașină electrică aflată la temperatura perfectă, cu o baterie care este, de asemenea, preîncălzită și, prin urmare, funcționează la cea mai mare eficiență.

AJUTOARE & BENEFICII FISCALE

Descoperă beneficiile tale

ECO-SAVINGS WIDGET NOT AVAILABLE

Calculează autonomia

Reglează setările de mai jos pentru a vedea autonomia ta reală
REÎNCĂRCARE
Întotdeauna este momentul potrivit pentru încărcare

Există diferite moduri de încărcare a bateriei mașinii electrice. În funcție de modalitatea de încărcare pe care o alegi, timpul de încărcare poate fi extins sau redus.

 

Poți decide să încarci în locurile tale obișnuite de parcare: de exemplu, peste noapte acasă sau în timpul zilei la serviciu. În cazul călătoriilor mai lungi, oprește pentru o pauză scurtă la un punct de încărcare rapidă. Vei recupera 80% din autonomie în 30 de minute.

Încărcare la fel de simplă pe drum ca acasă

DS Automobiles te sprijină în alegerea și instalarea soluției de reîncărcare potrivite necesităților tale: de la o simplă priză electrică domestică până la instalarea unui Wallbox. 

Aplicaţia MyDS

Informaţii despre autonomie

Cu ajutorul aplicației MyDS pentru smartphone, afli în timp real starea de încărcare sau autonomia rămasă estimată. Când autovehiculul este conectat la priză, sunt menționate viteza și timpul de încărcare preconizat.

Încărcare de la distanţă

Cu ajutorul controlului de la distanță al încărcării, utilizezi aplicația MyDS pentru a iniția o încărcare sau pentru a trece la o încărcare programată. Această funcție îți permite să reîncarci în intervale orare mai avantajoase.

Încălzire şi aer condiţionat de la distanţă

Configurarea precondiționării termice a habitaclului îți permite să programezi încălzirea sau aerul condiționat al mașinii tale. Concepută pentru confortul tău, această funcție ajută, de asemenea, la menținerea duratei de viață a bateriei în cazul în care autovehiculul se încarcă.

DS 3 E-TENSE 100% electric

L'art du raffinement