MERGI LA CONȚINUT

AUTOVEHICULE PLUG-IN HYBRID DE LA DS

Combinația dintre benzină și electricitate pe motoarele noastre hibrid reîncărcabile E-TENSE oferă putere și flexibilitate. Electricitatea este sinonimă cu emisii reduse sau zero și oferă pornire silențioasă și dinamică în fazele de pornire.

Avantajele unui vehicul electric

Rulare silenţioasă şi confortabilă

În autovehiculele noastre plug-in hybrid, te vei bucura de o experiență de condus silențioasă și complet flexibilă. Când conduci în regim electric, un LED albastru se aprinde în parbriz pentru a indica faptul că modul electric este activ.

Servicii exclusive E-TENSE

Profită de serviciile DS Automobiles de pe smartphone sau din mașină pentru a facilita activitățile zilnice: găsește puncte de încărcare și planifică încărcarea sau instalează un punct de încărcare la domiciliu.

Emisii

Cu unitatea de propulsie plug-in hybrid, autovehiculul nostru E-TENSE combină emisiile reduse și consumul mic de combustibil: de la 30 g/km de CO₂ și 1,4 l/100km (în funcție de modele). Acest lucru înseamnă că poți conduce în oraș chiar și atunci când traficul este restricționat. 

PUTERE & FLEXIBILITATE

Moduri de rulare

Vehiculul nostru plug-in hybrid are patru moduri de rulare:

 

Modul HYBRID, care îți permite uneori să conduci cu ajutorul energiei electrice, iar alteori cu ajutorul motorului termic. La fel de util în oraș și pe autostradă, acesta oferă o utilizare optimă a energiei electrice. 

 

Modul Zero Emisii, selectat implicit, este perfect pentru călătoriile urbane. Poți parcurge mai mult de 65 km (ciclu mixt WLTP, în funcție de modele) fără să consumi nici măcar o picătură de benzină. Experimentează o nouă senzație: liniște totală în interior și reactivitate remarcabilă.

 

Activează modul SPORT pentru a dezlănțui potențialul DS E-TENSE. Motorul termic intern va furniza toată puterea sa, asistat de cele două motoare electrice. Accelerează și repetă: vei atinge apogeul plăcerii de a conduce. 

 

Modul 4x4 sau 4WD (pe versiunea E-TENSE 4x4 300) va îmbunătăți manevrabilitatea pe șosea sau în teren dificil. Puterea motoarelor este distribuită în mod egal pe toate cele patru roți, îmbunătățind considerabil aderența, indiferent dacă drumul pe care te afli este sinuos, umed, noroios sau înzăpezit.

Frânare regenerativă

Datorită participării noastre la Formula E și a dublului titlu obținut în Formula E, frânarea regenerativă transformă energia cinetică atunci când decelerați în energie electrică, extinzând astfel autonomia bateriilor. O simplă apăsare pe maneta schimbătorului de viteze activează această funcție care vă permite să măriți autonomia mașinii cu până la 20%.

 

Această funcție poate fi activată printr-o simplă apăsare a schimbătorului de trepte.

Preîncălzire la distanță

Funcția E-SAVE economisește energia electrică din baterii pentru utilizare ulterioară. Acest mod este deosebit de util atunci când te aștepți la o zonă cu trafic restricționat, rezervată exclusiv vehiculelor „curate“. 

 

Harta disponibilă prin intermediul ecranului tactil îți arată în timp real limita unde poți circula în modul electric, precum și punctele de încărcare.

AJUTOARE & BENEFICII FISCALE- ascundem aceasta sectiune

Clasă de impozitare proprie

Un plug-in hybrid înseamnă economii încă de la prima înmatriculare. În timpul vânzării unui plug-in hybrid nou, se acordă efectiv un bonus. Un PHEV poate fi, de asemenea, scutit de taxa auto.

Descoperă beneficiile tale

 

 

ECO ADVISOR WIDGET NOT AVAILABLE

Calculează economiile

 

 

SAVINGS CALCULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

Calculează autonomia

Reglează setările de mai jos pentru a vedea autonomia ta reală
AUTONOMY SIMULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

REÎNCĂRCARE

Întotdeauna este momentul potrivit pentru încărcare

Există diferite moduri de încărcare a bateriei vehiculului electric. În funcție de modalitatea de încărcare pe care o alegi, timpul de încărcare poate fi extins sau redus.

 

Poți decide să te încarci în locurile tale obișnuite de parcare: de exemplu, peste noapte acasă sau în timpul zilei la serviciu. În cazul călătoriilor mai lungi, oprește pentru o pauză scurtă la un punct de încărcare rapidă. Vei recupera 80% din autonomie în 30 de minute.

Încărcare la fel de simplă pe drum ca acasă

DS Automobiles te sprijină în alegerea și instalarea soluției de reîncărcare potrivite necesităților tale: de la o simplă priză electrică domestică până la instalarea unui Wallbox.

Aplicaţia MyDS

Informaţii despre autonomie

Cu ajutorul aplicației MyDS pentru smartphone, afli în timp real starea de încărcare sau autonomia rămasă estimată. Când autovehiculul este conectat la priză, sunt menționate viteza și timpul de încărcare preconizat.

Încărcare de la distanţă

Cu ajutorul controlului de la distanță al încărcării, utilizezi aplicația MyDS pentru a iniția o încărcare sau pentru a trece la o încărcare programată. Această funcție îți permite să reîncarci în intervale orare mai avantajoase.

Încălzire şi aer condiţionat de la distanţă

Configurarea precondiționării termice a habitaclului îți permite să programezi încălzirea sau aerul condiționat al mașinii tale. Concepută pentru confortul tău, această funcție ajută, de asemenea, la menținerea duratei de viață a bateriei în cazul în care autovehiculul se încarcă.