MERGI LA CONȚINUT

POLITICA DE MEDIU

Angajamentul nostru pentru o mobilitate sustenabilă

Datorită tehnologiilor noastre eco-eficiente, abordarea privind dezvoltarea sustenabilă vizează reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, protejarea resurselor naturale și dezvoltarea unor comportamente de mobilitate ecologice.
 
GRUPUL STELLANTIS
La drum spre o nouă eră

Nu este o coincidență faptul că Stellantis s-a născut într-un moment în care lumea se așteaptă ca noile  companii, inclusiv producătorii de automobile, să își poată demonstra capacitatea de inovare prin produse și servicii durabile.

 

Pentru a face față încălzirii globale, planeta noastră are nevoie de inovație și colaborare. Stellantis a auzit apelul și este pregătită, în planul său strategic Dare Forward, să atingă Carbon Net Zero până în 2038, de la „roată la roată“ și de-a lungul întregului lanț de aprovizionare, devenind campionul industriei în ceea ce privește atenuarea schimbărilor climatice. Am stabilit calea de a ne reduce emisiile de carbon la jumătate până în 2030, în comparație cu nivelurile din 2021.

 

Criza climatică necesită o acțiune colectivă și abordări inovatoare. În calitate de companie globală de tehnologie a mobilității durabile, avem capacitatea, ingeniozitatea și dorința de a juca un rol de lider în abordarea uneia dintre cele mai prioritare provocări ale timpului nostru. 

SUSTENABILITATE
Orientare sustenabilă încă de la proiectare
Pentru a răspunde provocării ecologice, ne angajăm să limităm impactul asupra mediului pe tot parcursul procesului de producție. La DS Automobiles, ne concentrăm pe utilizarea de produse reciclate ori de câte ori putem. Echipa noastră specializată în reciclare depune toate eforturile pentru a garanta că materialele sunt de cea mai bună calitate posibilă, precum și că au rezistență termică și mecanică pentru o performanță optimă.
Responsabilitatea integrată a produselor
Dezvoltare & proiectare
  • Evaluări ale ciclului de viață
  • Selecția materialelor orientate spre sustenabilitate
Producţie
  • Utilizarea materialelor reciclate (reciclabile)
Utilitare
  • Reciclare la dealeri (managementul deşeurilor)
  • Piese de schimb
Recuperare
  • Recuperarea vehiculului
  • Depoluare și pretratare
  • Directiva EU ELV
MAI DEPARTE
Reciclare
Încă de la înființarea sa, DS Automobiles a folosit materiale reciclate și crește continuu utilizarea acestora.
Consum de utilizare
Măsoară consumul mediu al vehiculului tău.