MERGI LA CONȚINUT
TUTORIALE VIDEO & MANUALE DE UTILIZARE 
DS 3
Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme tehnologice 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor din autovehiculul tău.
MANUALE DE UTILIZARE

Accesează manualul de utilizare online pentru DS 3.

De asemenea, îl poți accesa din aplicația Scan MyDS și MyDS.

VIDEOCLIPURI DE PREZENTARE
Descoperă videoclipuri de prezentare a tehnologiilor disponibile pe DS 3
 
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST ajută șoferul, permițându-i în același timp să preia din nou controlul asupra mașinii în orice moment. Este încă un pas către conducerea autonomă. Acest echipament inovativ guvernează viteza și distanța față de vehiculul anterior, iar prin acționarea pozițiilor de direcție Noul DS 3 exact acolo unde dorește șoferul pe banda sa. Acesta controlează viteza și direcția pentru a garanta siguranţa și confortul la volan.
VIDEOCLIPURI DE PREZENTARE
Descoperă videoclipuri de prezentare a tehnologiilor disponibile pe DS 3
 
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM este noul nostru ecosistem de informații intuitiv, ergonomic și care poate fi complet personalizat. Include un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere avansată a vocii. DS IRIS SYSTEM realizează ceea ce doreşti, când doreşti.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST ajută șoferul, permițându-i în același timp să preia din nou controlul asupra mașinii în orice moment. Este încă un pas către conducerea autonomă. Acest echipament inovativ guvernează viteza și distanța față de vehiculul anterior, iar prin acționarea pozițiilor de direcție Noul DS 3 exact acolo unde dorește șoferul pe banda sa. Acesta controlează viteza și direcția pentru a garanta siguranţa și confortul la volan.
PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

Cu Keyless Entry & Start, DS 3 se descuie automat pe măsură ce ajungi la 2 metri și apar mânerele portierelor, care până atunci erau integrate elegant în caroseria vehiculului.

Porneşti mașina cu ușurință folosind butonul Start/Stop. La plecare este același principiu: mânerele portierelor dispar și mașina se încuie automat.

DS MATRIX LED VISION
 DS 3 DS MATRIX LED VISION este alcătuit din 3 module LED pentru funcția de fază scurtă, precum și un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 secțiuni independente pentru funcționare fără diminuare. Segmentele se luminează și se sting progresiv în funcție de mediul de rulare detectat de camera video din partea superioară a parbrizului. Prin urmare, șoferul poate conduce folosind faza lunga fără a-i orbi pe alții: de exemplu, când se apropie de un vehicul care este urmărit sau venind din sens invers, o secțiune a fasciculului luminos din jurul vehiculului se stinge automat și urmărește mișcarea acestuia pentru a nu-i distrage atenția.
E-TENSE 100% Electric
Creat pe o platformă nouă și folosind materiale inovatoare, DS 3 în versiunea sa 100% electrică și-a mărit autonomia – până la 575 km pe ciclul urban – și devine unul dintre cele mai ușoare SUV-uri compacte din clasa sa. Un partener pentru evadările tale rapide și călătoriile lungi, până la 80% din baterie poate fi încărcată în doar 30 de minute.
Soluţii de încărcare E-TENSE
Descoperă tutorialele noastre video dedicate pentru modelele DS electrice
 

Activare control de la distanţă

Acest tutorial video explică modul de înregistrare și activare a telecomenzii E-TENSE Remote Control din aplicația MyDS. Pas cu pas, afli cum să te abonezi la această funcție care îți permite să rămâi informat cu privire la starea vehiculului tău E-TENSE.

Control la distanţă

Află cum să folosești funcțiile de control la distanță E-TENSE din aplicația MyDS în acest tutorial video. Pas cu pas, descoperi cum să îți personalizezi aplicația pentru a fi informat, în permanență, despre starea vehiculului tău E-TENSE: verifică autonomia bateriei și starea de încărcare a acesteia, programează reîncărcarea mașinii sau preîncălzirea termică a acesteia de la distanță, la o oră precisă, în ziua(zilele) aleasă(e) de tine.

Încărcarea la domiciliu

Acest videoclip îți arată tot ce trebuie să știi despre opțiunile de încărcare la domiciliu pentru vehiculul tău E-TENSE. Află cum să încarci mașina electrică la o priză domestică standard (Standard Mode 2), la o priză ranforsată (Standard Reinforced Mode 2) sau la un Wall Box DS (DS Wall Box Mode 3), timpii de încărcare pentru fiecare dintre aceste instalații private și condițiile de utilizare a cablurilor Mode 2 și Mode 3, care sunt furnizate standard.

Reîncărcare la o priză domestică

Prin intermediul acestui tutorial video, descoperi cum să încarci autovehiculul E-TENSE la orice priză domestică standard. Această metodă de încărcare permite încărcarea autovehiculului electric la domiciliu, acasă la un prieten sau la locul de muncă, fără nicio instalație specială. Cu această opțiune, disponibilă pretutindeni, beneficiezi de o putere de încărcare de 220V 8A, ceea ce îți permite să reîncarci zilnic 50 km în 5 ore cu ajutorul cablului Mode 2, furnizat în mod standard.

Încărcare folosind o priză domestică ranforsată

Mai sigură decât priza domestică obișnuită, priza domestică ranforsată îţi permite să reîncarci mașina electrică mai rapid prin utilizarea unui cablu Mode 2 armat. Acest cablu, disponibil ca accesoriu, îţi permite să beneficiezi de o putere de încărcare de 220V, 14 A, pentru a reîncărca zilnic 50 km în 2h30. Când utilizezi cablul Mode 2, furnizat standard, viteza de încărcare rămâne aceeași ca la o priză domestică standard. Cu o putere limitată de 220V la 8 A, poți reîncărca cei 50 km zilnici în 5 ore.

Încărcarea la un Wall Box DS

Prin acest tutorial video, descoperi cum să încarci vehiculul direct pe un Wall Box DS. Instalat de un profesionist, acest punct de încărcare privat este soluția optimă, recomandată de Marca DS, ca să încarci rapid mașina electrică acasă sau la locul de muncă. Cu această opțiune, beneficiezi de o putere de reîncărcare de până la 220V la 32 A pe o instalație trifazată, permițând reîncărcarea zilnică pentru 50 km într-o oră și 10 minute cu un cablul trifazat Mode 3, furnizat standard.
Solutions de recharge du partenaire Free2move
Découvrez nos tutoriels vidéos pour utiliser les services de notre partenaire Free2move.

Découvrez nos tutoriels vidéos pour utiliser les services de notre partenaire Free2move.

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.