MERGI LA CONȚINUT

NAVIGAȚIE CONECTATĂ DS

NAVIGAȚIE PRIN SATELIT CONECTATĂ ÎN TIMP REAL

Ușor de accesat de pe scaunul șoferului, sistemul nostru de navigație conectat cu recunoaștere vocală include diverse servicii dezvoltate de TomTom, cum ar fi trafic în timp real și camere video cu radar. (i) Trafic în timp real prin TomTom Services.  

 

 

SERVICII INCLUSE TIMP DE 3 ANI

INFORMAȚII DESPRE TRAFIC ÎN TIMP REAL
TomTom oferă cele mai actualizate informații despre trafic, necesare pentru cea mai bună călătorie posibilă. Alegând cea mai rapidă rută pentru a evita ambuteiajele, întârzierile, lucrările rutiere și accidentele, te vei bucura de o călătorie mai sigură și fără stres. 
CAMERE VIDEO CU RADAR PRIN SERVICIUL TOMTOM
Condu mai relaxat cu ajutorul detectării camerelor video de viteză de la TomTom Services. Sistemul de navigație îți oferă avertizări sonore și vizuale cu privire la zonele care necesită atenție sporită și la toate tipurile de radare (fixe, mobile și cu viteză medie). Noile zone de pericol sau radare noi pot fi raportate cu ușurință de toți utilizatorii și sunt analizate rapid și distribuite către tine. Acest serviciu este disponibil numai dacă este permis de legislația rutieră a țării. 
STAȚII DE ÎNCĂRCARE ELECTRICĂ

Pentru o călătorie mai plăcută, acest serviciu te informează în timp real cu privire la punctele de încărcare disponibile în apropiere care sunt compatibile cu mașina ta(i) În funcție de punctele de încărcare . 

Vor fi afișate numai informațiile de la punctele de încărcare partenere.


Pentru și mai multă simplitate, descarcă aplicația eSolutions Charging și abonează-te la oferta noastră eSolutions Charging. Prin abonarea la acest serviciu, ai acces la cea mai mare rețea de stații de încărcare publice din Franța și Europa și plătești direct prin intermediul aplicației.

 

SISTEM DS IRIS & CHATGPT

Însoțitorul tău în călătorie

Deja deosebit de intuitiv și receptiv, sistemul de recunoaștere vocală DS IRIS integrează acum inteligența artificială SoundHound, alimentată de ChatGPT API.(i) Noua funcționalitate a DS Automobiles utilizează puterea Inteligenței Artificiale Generative cu platforma Chat AI a SoundHound, care integrează mai multe domenii de cunoștințe, combinate cu cele mai avansate modele de limbaj, cum ar fi API-ul ChatGPT, pentru a oferi răspunsuri mai rapide și complete, față de precedentul sistem de recunoaștere vocală , DS IRIS. ChatGPT este integrat în SISTEMUL DS IRIS folosind sistemul de recunoaștere audio și voce SoundHound. Deoarece este un model de limbaj de inteligență artificială, este dezvoltat pentru a genera răspunsuri de tip uman, bazate pe învățarea profundă dar, având în vedere că este o tehnologie nouă și în curs de dezvoltare, răspunsurile sau informațiile sale pot să nu fie exacte, corecte sau obiective. Ca și în cazul oricărui alt asistent virtual, îți recomandăm să nu te bazezi exclusiv pe informațiile furnizate și să eviți partajarea informațiilor private.Te rugăm să consulți termenii și condițiile.   

Modelul tău DS se îmbogățește acum cu o funcție inovativă care îți permite să explorezi o relație cu totul nouă cu vehiculul tău, punând la dispoziție un partener care îți va face călătoriile mai sigure și mai plăcute.

 

 

 

 

Profită de cunoștințele Chat GPT(i) Neconectat în timp real la o conexiune la internet, ChatGPT (versiunea 3.5) vă poate oferi conținut până în ianuarie 2022    și cere ajutorul acestuia pentru a-ți îmbunătăți călătoriile cu informații și anecdote. Istorie, geografie, literatură, gastronomie... Provoacă-l, el va deveni cel mai bun partener de călătorie al tău!

Noul tău sistem, mai intuitiv

Navigația care te cunoaște

Actualizarea hărților

Lasă-te ghidat de sistemul nostru de planificare a rutelor online, care îți oferă știri în timp real despre trafic, precum și actualizări ale hărților și actualizări în timp real ale călătoriilor tale. Algoritmul nostru te duce la destinație în deplină siguranță.

Navigația care te cunoaște

Inteligent și conectat, sistemul nostru de navigație învață și reține obiceiurile tale de călătorie ca să îți ofere sugestii de destinații bazate pe istoricul călătoriilor tale. În loc să introduci manual destinațiile în mod repetat, sistemul de navigație îți sugerează destinații relevante încă de la începutul călătoriei. Acesta te informează cu privire la ora de sosire și la condițiile de trafic ale traseului pe care îl urmezi de obicei pentru a ajunge la această destinație.

Asistent vocal personal

Asistentul nostru vocal reacționează la vocea ta și îndeplinește majoritatea cererilor pe care le ai. Printr-o propoziție, controlezi funcții precum navigația, telefonul sau chiar aerul condiționat. Cea mai recentă versiune a noastră, perfect integrată cu DS IRIS SYSTEM, a fost concepută pentru a comunica și mai natural cu mașina ta.

Disponibil pentru noile DS 3, DS 4 și DS 7.

Roulez sereinement en ville

Grâce à la fonction Geofencing, soyez informé en temps réel que votre véhicule va "entrer dans une zone à faible émission" (ZFE), via la cartographie de votre navigation.

 

Ainsi, si vous avez un véhicule thermique, vous serez à même de dévier de la zone limitée et si vous avez un véhicule hybride, passez dans la zone en mode 100% électrique.

SERVICII PERSONALIZATE

Aplicația MyDS

Accesează toate serviciile Only You de pe smartphone-ul tău

Actualizare hărți

Rețelele de drumuri sunt în continuă evoluție, motiv pentru care oferim actualizări gratuite ale hărților de două ori pe an(3). La modelele de ultimă generație, aceste actualizări sunt efectuate automat.