MERGI LA CONȚINUT

GAMA DE VEHICULE ELECTRICE

Rafinament cu mașini 100% electrice
Sinonime cu mobilitatea sustenabilă, mașinile electrice înseamnă și plăcere. În mașinile noastre electrice te vei bucura de o experiență unică. Cuplu disponibil instantaneu, fără vibrații, silențiozitate totală în interior: acordă timp pentru relaxare completă la volanul mașinilor noastre electrice.
DS 3 CROSSBACK E-TENSE
Cu o autonomie de 300 km, DS 3 CROSSBACK E-TENSE deschide calea pentru noua generație de mașini electrice. SUV-ul nostru compact de oraș întruchipează perfect tehnologia și rafinamentul francez, oferind în același timp un confort excepțional. 
DESCOPERĂ DS 3 CROSSBACK E-TENSE
DS 3 CROSSBACK E-TENSE întruchipează ceea ce ar trebui să fie o mașină electrică de la DS. O adevărată concentrație de rafinament și tehnologie, această mașină premium este simbolul excelenței franceze. La interior, descoperi un habitaclu realizat din materiale de foarte bună calitate, conceput pentru confortul la volan. Cele mai recente tehnologii, cum ar fi DS DRIVE ASSIST, îți oferă o avanpremieră a conducerii autonome. Conduci în liniște deplină și poți încărca oriunde, cu ușurință. Bateriile SUV-ului nostru compact se încarcă ușor la un DS Wall Box.