MERGI LA CONȚINUT

VEHICULE PLUG-IN HYBRID

Plăcerea de a conduce un vehicul hibrid

Cu automobilele plug-in hybrid DS, te bucuri de plăcerea de a conduce 100% electric, în timp ce efectuezi călătorii mai lungi în liniște deplină. Mașina asociază efectiv un motor electric, ideal în oraș, cu un motor pe benzină, util pentru parcurgerea distanțelor mai lungi, în cazul în care dorești.

 

Modelele noastre plug-in hybrid E-TENSE se bucură de cea mai bună expertiză în tehnologie pentru performanțe deosebite.

Te vei bucura de performanțele și versatilitatea oferite de puterea motorului electric asociat motorului pe combustie.

Pentru a extinde satisfacțiile modului electric, automobilul tău plug-in hybrid dispune de frânare regenerativă, tehnologie inspirată din Formula E, care îți permite să încarci bateriile prin frânare.

DS 7 E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE 4x4, până la 360 de cai putere, tracțiune integrală și 58 km de autonomie în modul electric. Hibridul nostru plug-in se bucură, de asemenea, de performanțe deosebite la plecarea de pe loc.
DS 4 E-TENSE

Cu unitatea de propulsie plug-in hybrid de 225 CP, DS 4 E-TENSE combină emisiile scăzute și consumul redus de combustibil: de la 30 g/km de CO2 și 1,4 litri/100 km. Acest lucru înseamnă că poți circula în oraș chiar și atunci când traficul este restricționat. 

 

Comutând automat între 100% electric și 100% benzină sau combinându-le pe cele două, dacă este necesar, modul Hybrid se adaptează la toate condițiile de condus pentru a utiliza cât mai bine energia electrică.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE este disponibil în două opțiuni de motorizare (250 CP 2WD și 360 CP 4WD) cu emisii cuprinse între 26 g și 41 g CO₂ / km.

 

Cu cele două motoare electrice, unul amplasat în față, iar celălalt în spate, unitatea de propulsie a lui E-TENSE 4x4 360 îți oferă până la 360 CP pentru performanțe remarcabile.