MERGI LA CONȚINUT

HATCHBACK

Călătorești la clasa I în interiorul hatchback-urilor noastre.
Design elegant, siluetă sofisticată: DS 9 și DS 4 oferă un confort excepțional.
DS 4
Descoperă hatchback-ul compact DS 4, o mașină elegantă, cu un profil aerodinamic, la fel de performantă în oraș și pe șosea. Oferit cu puteri cuprinse între 130 și 225 CP, hatchback-ul compact DS 4 este disponibil în variantele plug-in hybrid, pe benzină sau diesel. Disponibil în mai multe versiuni interioare și exterioare, DS 4 oferă posibilitatea unei personalizări unice, în special în ceea ce privește jantele. Vezi, de asemenea, inovațiile tehnice sinonime cu confortul și siguranța șoferului: sistem de conducere autonomă, sistem de vizualizare pe timp de noapte care detectează pietonii etc.
DS 9
Descoperă noul DS 9, o mașină care combină eleganța și confortul, cu o lungime de până la 5 metri. Disponibil cu o unitate de propulsie plug-in hybrid E-TENSE sau pe benzină (PureTech), toate modelele sunt echipate cu transmisie automată. Pe lângă designul interior elegant, cu materiale rafinate, berlina DS 9 este dotată cu cele mai bune echipamente posibile pentru sporirea confortului din habitaclu, cum ar fi scaunele încălzite, ventilate și cu masaj. Bucură-te, de asemenea, de tehnologii inovatoare și de sistemul audio FOCAL Electra®, pentru o experiență acustică remarcabilă.
DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE MODELELE HATCHBACK
VEZI FAQ
Ce este un hatchback?
Hatchback-ul este un autovehicul de dimensiuni medii, cu o lungime cuprinsă între 4 și 5 metri, cu 5 uși și cel puțin 4 locuri în interior. Hatchback-ul este versatil și adaptat pentru călătoriile lungi, dar și pentru excursiile în familie, datorită habitaclului său spațios.
De ce să cumperi un hatchback?

Hatchback-ul este o mașină premium prin excelență, dotată în general cu cele mai noi tehnologii pentru ca șoferul să aibă parte de cea mai bună experiență la volan. Acesta oferă o călătorie sigură și relaxantă pentru șofer și pasagerii săi. Când vine vorba de utilizarea în interes de serviciu, hatchback-ul este adesea tipul de mașină preferat în special de șoferii de închiriere privată.

De exemplu, DS 9 de la DS Automobiles are scaune încălzite, ventilate și cu masaj pentru confort în față și în spate. În ceea ce privește finisajele, există materiale rafinate care demonstrează eleganța unui hatchback.

Hatchback cu două sau cu trei secțiuni: care sunt diferențele?

Hatchback-ul poate avea două forme de caroserie, care este împărțită în tipuri: două secțiuni sau trei secțiuni.


Hatchback cu trei secțiuni
Această clasă de hatchback poate fi împărțită în 3 secțiuni: un compartiment motor unde se află capota, habitaclul și portbagajul. Acest tip de mașină nu are hayon, ci un capac de portbagaj obișnuit.


Hatchback cu două secțiuni
Diferit de modelul cu trei secțiuni, hatchback-ul cu două secțiuni este alcătuit din 2 părți: compartimentul motor și habitaclul cu portbagajul integrat. Acest model are un hayon cu lunetă și capacul portbagajului care se deschid simultan. Este aproape cel mai comun tip de hatchback.

Care sunt diferitele versiuni de hatchback?
Hatchback Touring
Ținuta de drum bună face ca această mașină să fie cea mai bună pentru călătoriile lungi și îi permite să parcurgă kilometrii în mod confortabil. Având în general o lungime de aproape 5 metri, hatchback-ul Touring are un habitaclu spațios și confortabil. Lungimea îi asigură, de asemenea, o capacitate generoasă a portbagajului.

Hatchback Compact
Hatchback-ul compact se situează între supermini și berlina mai clasică. Spre deosebire de mașinile hatchback cu trei secțiuni, hatchback-ul compact cu două secțiuni are un hayon vertical mare în spate. Versatilitatea hatchback-ului compact îl transformă într-o mașină care se simte în largul ei în oraș, dar și pe șoselele.
Achiziționarea unui hatchback nou: ce unitate de propulsie să aleg?

Dacă achiziționezi un hatchback nou, ai de ales între un motor cu ardere internă și unitățile de propulsie electrificate. Mașinile pe benzină și diesel beneficiază de o autonomie mai mare decât cele electrice. Pe de altă parte, acestea din urmă sunt mai economice în ceea ce privește consumul de combustibil și mai ecologice.

La DS Automobiles, gama de hatchback-uri noi include mașini cu motoare pe benzină sau diesel, dar și cu unități de propulsie plug-in hybrid, toate cu transmisii automate. Avantajul de a oferi hatchback-uri hibrid provine din combinația dintre unitățile de propulsie pe combustie internă și cele electrice. Această combinație nu oferă doar o mașină cu un consum bun de combustibil, ci și un model agil și cu o autonomie mare pe șosea. Poți alege chiar și puterea motorului în funcție de cerințele tale: de la 130 la 360 CP.