MERGI LA CONȚINUT

Ediții limitate

DESCOPERĂ MODELELE NOASTRE

DS Automobiles s-a inspirat din viața pariziană pentru a-ți oferi o gamă de mașini în ediție limitată.

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS

O odă adusă lumii emblematice a acoperișurilor pariziene, această ediție limitată este inspirată de griul albăstrui al zincului care le infrumusețează. DS 3 CROSSBACK este decorat cu nuanțe elegante de gri, la exterior cu o nuanță unică a acoperișului, la interior pe țesătura scaunului. Ecusoanele dedicate și cele mai noi tehnologii semnează o creație modernă și sculpturală.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Lasa-te sedus de editia noastra limitata „LOUVRE”, conceputa ca parte a unui parteneriat cu prestigiosul muzeu parizian. Creații unice și originale îmbunătățesc silueta DS 7 CROSSBACK, în timp ce aplicația de bord „Un jour au Louvre”, creată pentru acest model, invită arta în călătoriile tale.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

Conceput pentru a captiva, DS 9 OPÉRA PREMIÈRE evocă o seară la Operă, într-un vârtej de ornamente exclusiviste care îi pun în valoare silueta atrăgătoare. Această ediție limitată întruchipează expertiza DS Automobiles prin finisajele și rafinamentul său.

DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE

Cu unitatea de propulsie E-TENSE de 360 CP, una dintre cele mai puternice din clasa sa, și cu tracțiunea integrală, modelul DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première oferă siguranță la volan, cu o tracțiune nelimitată pe toate tipurile de teren.