MERGI LA CONȚINUT
Arta franceză de a călători

 

Fie că este individuală sau cu alți pasageri, de zi cu zi sau extraordinară, fiecare călătorie este transformată într-o călătorie incomparabilă cu DS Automobiles.

 

Ne-am născut la Paris, capitala luxului și a creației, unde eleganța este ridicată la rangul de Artă de a trăi. Vehiculele noastre combină perfect măiestria și tehnologia avansată, durabilitatea și noblețea.

La bordul mașinii tale DS, rafinamentul îți  sporește plăcerea de a conduce, îți trezește simțurile și rămâne ancorat în amintiri.

 

Acesta este modul în care ridicăm călătoria la rangul de Artă franceză. 

 

 

 

SAVOIR-FAIRE
Femei și bărbați pasionați 

 

 

 

UNIVERS HAUTE COUTURE
Finisaje deosebite
Din inovația și inspirația meșterilor noștri se nasc vehiculele noastre de serie, adevărate rezervoare de expertiză și know-how excepțional, materiale nobile și finisaje Haute Couture. Fiecare model DS Automobiles reflectă expresia personală a stilului incomparabil, plăcerii inovatoare și confortului unic.

 

 

 

SURPIQÛRES "POINT PERLE"
Inspirat de Haute Couture și perfecționat de artizanii noștri, Pearl Point adaugă la eleganța și delicatețea detaliului, o adevărată provocare tehnică. Acest fir care apare și dispare imediat în piele pentru a da ritm cusăturii a necesitat mai mult de 4 ani de muncă pentru dezvoltarea unei mașini specializate. Un proces unic în lumea auto, devenind rapid o semnătură esențială a DS Automobiles.
GUILLOCHAGE "CLOUS DE PARIS"
Valuri, linii, multă grație și tehnică incredibilă. Născut în ceasornicarie și inspirat de Piramida Luvru, gravura „Clous de Paris” reprezintă  mici cuie cu capete piramidale care se contopesc într-un joc sofisticat de lumini și umbre. Un omagiu adus Orașului Luminilor, acest model din metal cioplit îmbogățește suprafețele noastre cu rafinamentul și complexitatea meșteșugurilor de artă. 
CONFECTION BRACELET DE MONTRE
Tehnica emblematică de pliere care împodobește scaunele noastre provine din munca neobosită asupra pielii și a formelor, a modelelor și a know-how-ului excepțional: fabricarea brățărilor. O singură foaie de piele, tăiată, căptușită, împăturită de maeștrii noștri șalari, pentru a obține o piesă unică, o referință de avangardă. Destinat inițial pentru mașinile noastre concept, acum semnează fiecare dintre interioarele DS Automobiles.

 

 

 

INSPIRAȚII
Întâlnirea cu artizanii care ne inspiră know-how-ul

 

 

 

ATENȚIA LA DETALII

Pătrunde în culisele competențelor deosebite ale  DS Automobiles, menținute de artizani tradiționali de excepție.

 

 

CUTIVAREA EXCELENȚEI

Adevărate terenuri de joacă și experimentare pentru tehnicile și priceperile noastre, conceptele noastre auto sunt o oportunitate pentru echipele noastre de a testa noi materiale și tehnologii, de a stabili parteneriate cu artizani recunoscuți și de a perfecționa fiecare gest pentru a inventa o experiență de conducere inovatoare și de lux.

Avant-goût du futur

Pour façonner ces concept cars, nos ingénieurs et artisans s’inspirent de l’univers du luxe parisien et imaginent les technologies de demain, sans jamais oublier le beau, le sensoriel et l’exceptionnel. Notre dernière création, le concept car DS AERO SPORT LOUNGE ouvre la voie du futur de DS Automobiles, où la voiture devient son propre espace, intelligent et paramétrable, connecté et raffiné.
 
PRICEPERE DESĂVÂRȘITĂ ÎN EXECUTARE
Meșterii, șalarii, designerii, experții și inginerii noștri îmblânzesc materialul și sublimează tehnologia pentru a lucra la fiecare detaliu, fiecare finisaj și pentru a crea un obiect care combină rafinamentul și performanța. Realizate în întregime manual, anumite ornamente au devenit semnături emblematice ale Brandului nostru și te trimite în universul nostru inovator, cu un confort incredibil.
TEHNOLOGIE
A modela călătorile de mâine
Cu două victorii în campionatul mondial de Formula E, DS Automobiles a urcat tehnologia electrică E-TENSE pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor. Ambițioase și avangardiste, echipele continuă să inoveze pentru a adapta linii și forme și pentru a oferi din ce în ce mai multă eficiență și putere. Născute din performanță, modelele noastre electrice  deschid noi orizonturi, pentru a redescoperi plăcerea de a conduce cu stil.
De pe circuit direct pe șosea

Primul producător premium implicat în Formula E din 2015, DS Automobiles se inspiră din tehnologiile de curse pentru a-și contura modelele excepționale. Mânat de îndrăzneală și dorința de a construi automobilul de mâine, marca a transferat cu succes competențe între Formula E și noile creații, pentru a oferi tot ce este mai bun pe șosea; este spiritul avangardist.

 

Ceea ce echipele învață pe circuitele din întreaga lume alimentează munca celor care lucrează la dezvoltarea vehiculelor electrificate actuale și viitoare și constituie un adevărat vector de accelerare pentru activitatea lor de cercetare și dezvoltare.

POUR ALLER PLUS LOIN

Services Expérientiels

Des services uniques avec un programme sur-mesure inspiré par vous et créé pour vous.

Art de vivre

Forte de son héritage mythique, DS Automobiles s’érige en véritable ambassadrice de l’Art de Vivre à la Française, faisant de chaque voyage une invitation fascinante à participer à une nouvelle aventure.
De la călătorie la evadare

DS Automobiles îți deschide porțile către o experiență unică de confort, performanță și rafinament cu tehnologia sa E-TENSE. O nouă perspectivă asupra drumului, ghidată de confortul interior..

Datorită autonomiei bateriilor și rețelei extinse de stații de încărcare publice disponibile, mașinile noastre electrice invită la evadare și libertatea de a transforma fiecare călătorie într-o escapadă fără limite.

SERVICII DS CONECTATE
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS System  oferă serviciile ChatGPT(i) Noua caracteristică de la DS Automobiles utilizează puterea Inteligenței Artificiale Generative cu platforma Chat AI de la SoundHound, care integrează mai multe domenii de cunoștințe, combinată cu cele mai avansate modele de limbaj mari, cum ar fi API-ul ChatGPT, pentru a oferi răspunsuri mai rapide și mai cuprinzătoare decât sistemul anterior de recunoaștere vocală DS IRIS. ChatGPT este integrat în sistemul DS IRIS datorită sistemului de recunoaștere audio și vocală de la SoundHound. Fiind un model de limbaj de inteligență artificială, este dezvoltat pentru a genera răspunsuri asemănătoare cu cele umane bazate pe învățare profundă, dar, fiind o tehnologie nouă și în curs de dezvoltare, răspunsurile sau informațiile furnizate pot să nu fie complet precise, corecte sau obiective. Ca și în cazul oricărui alt asistent virtual, îți recomandăm să nu te bazezi doar pe informațiile furnizate și să eviți partajarea informațiilor private. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile.   Deja deosebit de intuitiv și receptiv, sistemul de recunoaștere vocală DS IRIS SYSTEM integrează acum inteligența artificială SoundHound alimentată de API-ul ChatGPT.

DS-ul dumneavoastră este acum îmbogățit cu o funcție inovatoare care vă permite să explorați o relație cu totul nouă cu vehiculul dumneavoastră, oferindu-vă un companion de călătorie care va face călătoriile mai sigure și mai plăcute.

Rutare EV pentru o călătorie optimizată
Planifică-ți călătoriile cât mai precis posibil folosind soluția de rutare EV la bord. Vei obține un itinerar care include opriri și timpul necesar pentru a reîncărca vehiculul, precum și detalii despre fiecare stație, luând în considerare autonomia vehiculului și datele de trafic. Rutarea EV se adaptează când condițiile se schimbă (ocolire, trafic), astfel încât să beneficiați de cea mai bună optimizare posibilă a călătoriilor tale. 
APLICAȚIA E-ROUTES
Datorită e-ROUTES, nu vei rămâne niciodată fără încărcare. e-ROUTES alege cea mai eficientă și rapidă rută pentru tine. Planifică-ți călătoria prin aplicația e-ROUTES pe smartphone sau vizualizează ruta și durata acesteia prin funcția de mirroring pe ecranul central al mașinii, ținând cont de opririle pentru încărcare și consumul actual. 
Alarmă conectată (i)  Achiziționarea și instalarea sistemului de alarmă fizică în modelul tău DS nu sunt incluse în pachetul Connect PLUS.  
Bucură-te de călătoria ta fără să-ți faci griji pentru mașină. Alarma conectată te avertizează prin SMS dacă este declanșată alarma fizică. 
Călătorie culinară
Când arta franceză de a călători se întâlnește cu gastronomia, mai precis cu bucătarul cu stea Michelin Julien Dumas și colecție Esprit de Voyage.
Pe drumul spre excelență
După numeroase experiențe culinare prin programul nostru Only Your Privilege, DS Automobiles continuă să exploreze universul gastronomic. Pentru această călătorie culinară, bucătarul cu stea Michelin Julien Dumas, a adunat 5 pasionați de gastronomie  din toată Europa pentru a reuni cele mai bune ingrediente ale unui preparat cu totul special.
JULIEN DUMAS
Bucătarul cu stea Michelin Julien Dumas oferă rețete de sezon dedicate naturii. Dorința lui de excelență și autenticitate sunt împărtășite cu DS Automobiles.
DESOPERĂ MODELELE NOASTRE