MERGI LA CONȚINUT

TEHNOLOGII PENTRU ASISTARE LA RULARE

PERFORMANŢĂ & INOVAŢIE

Spiritul de avangardă animă pasiunea DS Automobiles pentru inovație și excelență. 

Vehiculele noastre sunt echipate cu cele mai bune tehnologii pentru garantarea unei experiențe de condus sigure și conectate.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Head Up Display-ul extins marchează o experiență vizuală imersivă asemănătoare realității augmentate. Proiectate prin parbriz într-o imagine cu o diagonală de 21" la 4 metri în față, informațiile digitale par a fi pe șosea, astfel încât nu trebuie să-ți iei niciodată ochii de la drum.

 

Disponibil pe DS 4

DS PARK PILOT

Cu DS PARK PILOT, parcarea devine extrem de simplă.(i) Acest sistem inteligent poate detecta un loc de parcare suficient de mare pentru autoturismul DS, pur și simplu trecând pe lângă el cu o viteză de până la 30 km/h. Cu această tehnologie de asistare la parcare, mașina parchează singură, perpendicular sau în paralel, fără ca șoferul să atingă volanul sau pedalele.

 

Disponibil pe DS 9

CONTROLUL AVANSAT AL TRACŢIUNII

Sistemul de control avansat al tracțiunii adaptează tracțiunea roților din față și, datorită celor trei moduri de rulare, îți permite să conduci în siguranță pe terenuri dificile, cum ar fi zăpadă, nisip sau noroi. În plus, sistemul de control al coborârii în pantă reduce riscul de derapare sau de pierdere a controlului pe pante de peste 5%.

 

Disponibil pe DS 4 și pe DS 7

Pachet detectare trafic în spate

Pentru mai multă siguranță, sistemul detectează vehiculele din unghiurile moarte laterale în timpul rulării, indiferent de viteza de apropiere a acestora. Cu o rază de acțiune de până la 75 de metri, sistemul te avertizează cu privire la pericole prin aprinderea unui LED intermitent în oglinda lateală de pe partea respectivă. Când mergi în marșarier, ești avertizat cu privire la obstacolele în mișcare aflate la o distanță de până la 40 m în unghiul mort din spate.

 

Disponibil pe DS 4

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0 extinde experiența de conducere autonomă, incluzând schimbarea semiautomată a benzii de rulare, depășirea și recomandarea anticipată a vitezei în funcție de indicatoare.

 

Disponibil pe DS 4

DS DRIVE ASSIST
Am venit cu DS DRIVE ASSIST ca să te ajutăm, oferind în același timp posibilitatea de a prelua din nou controlul asupra mașinii în orice moment. DS DRIVE ASSIST controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează modelul tău DS cu precizie pe banda de rulare, în funcție de dorinţă, prin operarea direcției. Acesta controlează viteza și direcția, garantând siguranța și relaxarea la volan.
DS NIGHT VISION

O cameră video cu infraroșu amplasată în grila vehiculului tău DS detectează pietonii și animalele până la 200 de metri în față și le afișează pe panoul de instrumente digital, astfel încât să poți vedea pericolul și să reacționezi în siguranță. Un adevărat pas înainte în materie de siguranță care garantează un condus mai relaxat, chiar și pe timpul nopții.

 

Disponibil pe DS 7 și DS 9

DS ACTIVE LED VISION

Datorită unui far principal cu LED-uri și celor trei module rotative, tehnologia DS ACTIVE LED VISION gestionează mai multe moduri de iluminare, specifice fiecărei situații de condus. Modulele acționează simultan pentru a adapta în timp real unghiul, intensitatea și raza de acțiune a fasciculului de lumină, în funcție de condițiile de rulare (condiții meteo, lumină). Indiferent dacă circuli în oraș, în mediul rural sau pe autostradă, iluminarea se va adapta pentru a garanta o vizibilitate de înaltă precizie.

 

Disponibil pe DS 9

SISTEM DS IRIS

SISTEMUL DS IRIS este noul nostru ecosistem informațional, intuitiv, ergonomic și complet personalizat. Acesta include un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală. SISTEMUL DS IRIS face ceea ce dorești, când dorești.

 

Disponibil pe DS 3, DS 4 și DS 7

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Zi și noapte, un sistem de senzori și o cameră video monitorizează semnele de oboseală sau de distragere a atenției șoferului, precum și traseul autovehiculului. În cazul unei lipse de atenție sau al somnolenței, se declanșează o alertă sonoră în cockpit și este afișată pe ecranul digital al instrumentelor de bord.

 

Disponibil pe noul DS 7 și DS 9

DS PIXEL LED VISION 3.0

Pentru siguranța ta, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează la mediul înconjurător, reglând iluminarea în funcție de condițiile exterioare (oraș, provincie, condiții meteo etc...) și direcționează lumina spre curbe pentru a îmbunătăți vizibilitatea în viraje.

Cu ajutorul funcției PIXEL, poți să rămâi pe faza lungă fără să orbești vehiculul din față sau mașinile care se apropie de tine.

 

Disponibil pe DS 7

MAI DEPARTE
TEHNOLOGIE E-TENSE
Descoperă electrificarea conform DS Automobiles.
TEHNOLOGII PENTRU CONFORT
Pentru ca fiecare dintre călătoriile tale să fie excepțională.