MERGI LA CONȚINUT
DS AUTOMOBILES ESTE ÎN CONTINUARE LIDER EUROPEAN AL TRANZIȚIEI ENERGETICE
DS AUTOMOBILES ESTE ÎN CONTINUARE LIDER EUROPEAN AL TRANZIȚIEI ENERGETICE
Martie 23, 2023

Marca DS Automobiles este, ca și în 2020, lider european în segmentul vehiculelor multi-energie, cu cele mai scăzute emisii medii de CO2 (97.3g/km).

 

  • Noile aplicații ale Mărcii îi ajută pe conducătorii auto să optimizeze eficiența condusului lor.

 

  • Tranziția energetică continuă: începând cu 2024, toate modelele DS noi vor fi 100% electrice.

 

 

Dintre cele mai bine vândute treizeci de mărci auto din Europa, DS Automobiles este lider în segmentul vehiculelor multi-energie în ceea ce privește media de emisii de CO2. Cu emisii de 97.3g/km conform ciclului WLTP, DS Automobiles este o referință în tranziția energetică.

 

Încă de la lansare, marca DS Automobiles a plasat electrificarea în centrul strategiei sale, cu o gamă de vehicule 100% electrificate comercializate încă din 2019. Cu DS 3 CROSSBACK E-TENSE electric, DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 9 E-TENSE plug-in hybrid cu o putere cuprinsă între 225 și 360 CP, toate modelele DS sunt oferite cu motorizări electrificate cu emisii scăzute de CO2. În 2021, gama de vehicule electrificate E-TENSE a reprezentat 35% din înmatriculările de la nivel mondial. Începând cu 2024, toate modelele DS noi vor fi 100% electrice.

 

 

DS ENERGY COACH: EXCELENȚĂ LA FIECARE FRÂNARE

 

 

Dezvoltată împreună cu DS Performance și dublul campion la Formula E, Jean-Éric Vergne, pentru modelul DS 9 E-TENSE 4x4 360, aplicația DS ENERGY COACH ajută conducătorii auto să optimizeze regenerarea energiei în timpul fazelor de decelerare. Scorul este afișat pe ecranul central.

 

“În calitate de dublu campion la Formula E și ambasador al mărcii DS Automobiles, am vrut să mă implic în proiectul DS 9 E-TENSE 4x4 360 prin dezvoltarea unei aplicații care să analizeze eficiența fiecărei frânări. Direct inspirată de cursele 100% electrice, aplicația DS ENERGY COACH permite conducătorului auto să aibă acces la performanțele de frânare și să-și îmbunătățească scorul de regenerare. Este un instrument de neprețuit pentru a fi competitiv în condusul de zi cu zi!”

Jean-Éric Vergne

 

 

PLUG-IN REMINDER: UN GHID PRACTIC LA BORD

 

 

O bună utilizare a modelelor plug-in hybrid este esențială pentru a optimiza eficiența acestora. Conducătorii modelelor din gama E-TENSE plug-in hybrid oferită de marca DS Automobiles sunt susținuți acum în acest sens.

 

Distanța medie zilnică parcursă de clienții DS 7 CROSSBACK și DS 9 este de 72 de kilometri, cu o rată de utilizare a motorului electric de 70%. Portugalia și Belgia au atins un nivel record, cu rate de 78 și, respectiv, 77%.

 

Dacă marea majoritate a șoferilor DS Automobiles profită la maximum de eficiența gamei de modele E-TENSE plug-in hybrid, este posibil ca eficiența energetică a acestora să se îmbunătățească.

 

Descărcată automat pe sistemul de infotainment al modelelor din gama E-TENSE plug-in hybrid, aplicația PLUG-IN REMINDER afișează un memento pentru conducătorii auto care nu își conectează suficient mașina la stațiile de încărcare

 

Un prim avertisment apare sub forma unei sugestii după cinci zile de utilizare și cel puțin zece călătorii efectuate fără ca vehiculul să fi fost conectat la priză. Aplicația propune conducătorului auto să efectueze o încărcare pentru a optimiza utilizarea motorului plug-in hybird. Mesajele vor continua până la afișarea unui memento privind utilizarea „incorectă”, după o sută de călătorii fără încărcarea vehiculului.

 

Încă de la lansare, marca DS Automobiles a plasat electrificarea în centrul strategiei sale, cu o gamă de vehicule 100% electrificate comercializate încă din 2019. Cu DS 3 CROSSBACK E-TENSE electric, DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 9 E-TENSE plug-in hybrid cu o putere cuprinsă între 225 și 360 CP, toate modelele DS sunt oferite cu motorizări electrificate. Începând cu 2024, toate modelele DS noi vor fi 100% electrice.

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.