MERGI LA CONȚINUT

E-TENSE

Gama de vehicule electrice și plug-in hybrid

Treci la modul cu emisii zero și bucură-te de o nouă experiență de condus la bordul automobilelor noastre electrice și plug-in hybrid DS. Tehnologia E-TENSE este disponibilă pe fiecare dintre noile modele DS Automobiles: 100% electrică pe DS 3 sau plug-in hybrid pe DS 4, DS 7 și DS 9. Pentru anticiparea schimbărilor profunde din industria auto, marca adoptă o strategie ofensivă și își propune să devină 100% electrică până în 2024.
Pornind de la angajamentul nostru și de la titlul de dublu campion în Formula E, am încorporat tehnologii din motorsport, cum ar fi recuperarea energiei la frânare, în modelele noastre electrice și plug-in hybrid. Născute din performanță, modelele noastre electrice îți deschid noi orizonturi, cu eleganță.

ENERGIE

Avantajele unui vehicul electric sau plug-in hybrid

Performanță și plăcere

Trăieşte o experiență unică la bordul mașinilor noastre electrice și plug-in hybrid:   

  • Rulare electrică fără poluare, zgomot și vibrații. 
  • Emisii reduse și puterea unui motor termic și a unui motor plug-in hybrid

Circulați în oraș în orice condiții

Poţi conduce o mașină electrică sau plug-in hybrid fără restricții de trafic: 

  • Parcare gratuită în unele orașe pentru vehiculele electrice
  • Libertatea de a conduce în zonele cu emisii reduse (LEZ) și în timpul vârfurilor de poluare

Bonus ecologic și primă de conversie

Profită de sprijinul acordat de stat pentru a cumpăra un vehicul electric sau o mașină hibrid reîncărcabilă: 

  • 25.500 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau a unui autovehicul nou cu pilă de combustie cu hidrogen
  • 13.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid, exceptând motocicleta, care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP;

Beneficii privind întreținerea și combustibilul

Vehiculele cu emisii zero și cele plug-in hybrid oferă mai multe avantaje economice:

  • Întreținerea redusă pentru anumite piese care se uzează mai repede, cum ar fi discurile de frână. 
  • Economii de carburant, deoarece costul de reîncărcare este mult mai mic decât costul motorinei sau al benzinei.

TE POTRIVEŞTI CU UN VEHICUL ELECTRIC?

Rafinamentul devine 100% electric

TOATE ÎNTREBĂRILE TALE DESPRE VEHICULELE ELECTRICE ȘI HIBRID

Mențiuni legale ¹ Electric: valorile indicate privind autonomia și consumul de energie electrică sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de funcționare, utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, de cablul de încărcare, precum și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu ezita să contactezi dealerul tău pentru mai multe informații. Mai multe informații aici. Hibrid: consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și valorile de autonomie indicate sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018. Această procedură WLTP înlocuiește NEDC (Cycle European Driving School), care a fost procedura de testare utilizată anterior. Deoarece condițiile de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurii WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate conform procedurii NEDC. Valorile consumului de combustibil, ale emisiilor de CO₂ și ale autonomiei pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: frecvența de reîncărcare, stilul de condus, viteza, echipamentele specifice, opțiunile, tipurile de anvelope, temperatura exterioară și confortul termic la bordul vehiculului. Nu ezita să contactezi dealerul tău pentru mai multe informații. Mai multe informații aici.